Wake up
Events

Evenementen, communicatie & promotie zijn ons vak, onze drijfveer.
Onze passie voor innovatie, netwerken en business zorgt ervoor dat wij ons dagelijks laten inspireren en verwonderen. Met creatieve grensverleggende concepten als resultaat. We werken oplossingsgericht en pragmatisch, waarbij we de doelgroep herkennen, vinden en raken. We leggen de ambitie voor onszelf hoog en vragen dat ook van onze opdrachtgevers. Vanuit de gedachte dat grensverleggend organiseren de basis is van een succesvol evenement.

Wij vragen u: wanneer hebt u voor het laatst iets nieuws gedaan?

Evenementen op een sensationeel goede manier geregeld!

De mensen achter Wake Up Events hebben jarenlange ervaring met het organiseren en regisseren van zowel grote zakelijke producties als kleinschalige evenementen. Met inhoudelijke kennis van sales, innovatie, marketing en conceptontwikkeling zijn wij in staat om grensverleggend met u mee te denken. Onze Wake Up drijfveren zijn tevreden opdrachtgevers, geslaagde evenementen en een plezierige no nonsens werkrelatie met onze klanten. Ons brede landelijke netwerk zorgt ervoor dat wij onze klanten maatwerk op hoog niveau kunnen aanbieden.

Video afspelen

Betrouwbare dienstverlening

Sales & PR

Wij helpen u met de promotie waarbij de ontelbare mogelijkheden worden bekeken en wegen van social media en pers niet worden geschuwd!

Promotie

Bekendheid van een evenement is belangrijk om een succes te maken van een bijeenkomst gericht op de zakelijke markt. Niemand gaat eten in een leeg restaurant.

Toegang

Zorg dat uw doelgroep aanwezig is op uw evenement. De afhandeling van toegangskaarten is bij ons goed geregeld.